Burnubulak Ortaokulu

Vizyon: Deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine erdem ve medeniyet birikimini taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal, manevi ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: İLÇE ORTAOKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 3.SÜ

Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz ilkokul-ortaokul aynı binada eğitim görmektedir. Güncel olarak ortaokul internet sitesi kullanılmaktadır.

WEB - https://burnubulakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BURNUBULAK KÖYÜ BURNUBULAK KÜME EVLERİ BURUNBULAK ILK VE ORTAOKUL BLOK NO 133 TUTAK / AĞRI

Yerleşim Yeri - BURNUBULAK KÖYÜ No:133 TUTAK/AĞRI

Ulaşım Ağrı-Van ASFALT Kara Yolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık TUTAK İLÇESİNE 20 KM--- AĞRI İLİNE 45 KM-Burnubulak İlkokulu ile beraber eğitim-öğretim yapılmaktadır.